VC Herentals scoorde vijfmaal tegen een tegenstrever die bij momenten venijnige overtredingen maakte. Door het verlies van V. Balen tegen Merksplas doet VC een goede zaak. Volgende week mag VC Herentals naar Merksplas.

De uitslag geeft een enigszins vertekend beeld van de waardeverhoudingen,   want de bezoekers – hoewel gehandicapt – speelden het eerste half uur goed mee
zodat de wedstrijd vrij evenwichtig verliep.

Maar dan kon Lars Luyckx (26’) doelman Sels omspelen en de score openen.  Vier minuten later verdubbelde Kevin Dufraing (30’) de score op aangeven van Van Doninck.

In de tweede helft trokken de bezoekers een half uur lang op zoek naar de aansluitingstreffer.  Maar bij de eerste tegenprik (74’) trof Kevin Dufraing andermaal raak.
Tijd om Van Genechten en Van Brantegem in te brengen (75’).

Van Genechten (77’) wachtte 2 minuten om te scoren (4-0),  Van Brantegem (80') drie minuten langer (5-0).

Dat noem je een gouden wissel vanwege de trainer.
De goals :
26’ 1-0 Luyckx
30’ 2-0 Dufraing
74’ 3-0 Dufraing
77’ 4-0 Van Genechten
80’ 5-0 Van Brantegem.

Verslag :  Jos Flamand VC / beelden Guy Verellen / Nnieuws.

Op zondag 1 april ontvangt VC Herentals Berg en Dal,
maar het gaat de bezoekers vragen of die op zaterdag willen spelen  om op die manier de Ronde van Vlaanderen te ontlopen.